Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Tapkite geidžiamiausiais kokybės vadybos meistrais Lietuvoje ir užsienyje!

stokite i kokybe_2

 

Kviečiame stoti 2016 m. į Kokybės vadybos magistro studijas:

KOKYBĖS VADYBOS MAGISTRO PROGRAMA (Vadybos magistras)
VILNIAUS UNIVERSITETO EKONOMIKOS FAKULTETAS

Programos pristatymas (video)

Programos pristatymas (skaidrės)

Programa vykdoma nuo 1997 m. ir tai vienintelė tokio tipo programa Lietuvos universitetuose. 2013 m. programa akredituota maksimaliam laikotarpiui – 6 metams. Tarptautiniai ekspertai pažymėjo, kad programa palaiko stiprius ryšius su verslu, o dauguma programos dalykų atitinka dalykus, dėstomus analogiškose Vakarų šalių studijų programose.

Pasauliniame Eduniversal 2016 m. paskelbtame reitinge tarp 200 vadybos krypties programų ši programa užėmė 8 vietą Rytų Europoje, gaudama aukščiausią 4 žvaigždučių įvertinimą! Programą puikiai vertina magistrantai: 2016 m. absolventai KV programą įvertino 9,9 balo (iš 10), o visi absolventai (100 % !) šią programą rekomenduoja rinktis draugams ir bendradarbiams.

Karjeros galimybės
Programos absolventai įgis kompetencijas dirbti kokybės vadybininkais, kokybės auditoriais, procesų vadybininkais, Lean ekspertais, EFQM ir BVM vertintojais, ISO ir kitų standartų ekspertais, gebės dirbti konsultacinį darbą, turės galimybę tęsti studijas doktorantūroje.

Studijų formos
• Nuolatinės studijos lietuvių kalba: trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.30 val.
• Nuolatinės studijos anglų kalba: trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.30 val.
• Ištęstinės sesijinės studijos lietuvių kalba: trukmė 2 metai; paskaitos vyksta šeštadieniais, tad šioje programoje gali studijuoti ne tik vilniečiai, bet ir atokiau nuo sostinės Lietuvoje ir užsienyje gyvenantys ar dirbantys asmenys*.

Į visų formų Kokybės vadybos magistro programas konkurso tvarka priimami ekonomikos, verslo ir vadybos bei kitų krypčių universitetinių studijų bakalaurai ir magistrai.

Kitas kryptis (pvz., tikslieji, humanitariniai, biomedicininiai mokslai ir kt.) baigusiems pretendentams reikalinga ne mažiau kaip 30 kreditų iš verslo ir vadybos studijų programų pagrindinių ar jiems artimų dalykų.

______________________________

*2016 m. priėmimo į šią ištęstinę programą NAUJOVĖ:

Į šią programą LENGVATINĖMIS sąlygomis gali stoti bet kurias universitetinių studijų kryptis (įskaitant ir tiksliuosius, humanitarinius, biomedicininius ir kt. mokslus) baigusieji pretendentai, turintys ne mažesnę kaip 2 metų profesinę patirtį (stažą) KOKYBĖS VADYBOS srityje. Šiuo atveju NEREIKALAUJAMA turėti 30 kreditų iš ekonomikos ir vadybos disciplinų (remiantis stojančiojo pateiktu dokumentu, pažymą (Nr. 5) apie profilinę patirtį, išduoda Ekonomikos fakulteto priėmimo komisija).

______________________________

PRIĖMIMO Į VU MAGISTRANTŪROS STUDIJAS TAISYKLĖS:
http://www.vu.lt/kviecia/rinkis-studijas/priemimas/2-pakopos-studijos
PAPILDOMO PRIĖMIMO Į VU MAGISTRANTŪROS STUDIJAS TERMINAI 2016 METAIS:
http://www.vu.lt/kviecia/images/pri%C4%97mimas_2016/Papildomo_priemimo_terminai_2016.pdf
Plačiau apie kokybės vadybos magistro studijų programą: http://www.kv.ef.vu.lt/lt/

 

Susidomėjusius galimybe studijuoti VU EF Kokybės vadybos magistrantūroje prašome kreiptis el. paštu: juozas.ruzevicius@ef.vu.lt (programos lietuvių k.); roma.adomaitiene@ef.vu.lt (programa anglų k.)

Stokite į kokybės vadybą!

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *