Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Prof. J. Ruževičius – geriausias 2011 metų VU dėstytojas

Geriausio 2011 metų VU dėstytojo premija

Profesoriaus Juozo RUŽEVIČIAUS kandidatūrą šiai nominacijai pateikė VU studentai, sprendimą dėl geriausio dėstytojo premijos laureatų, remiantis patvirtintais VU geriausios akademinės praktikos pripažinimo ir sklaidos nuostatais, priėmė Atrankos komisija bei Rektorius.

Ekonomikos fakulteto profesoriui

Juozui RUŽEVIČIUI

Už svarų indėlį į studijas, už talentą ir atsidavimą perteikiant žinias akademiniam jaunimui, už kūrybingų ir kritiškai mąstančių asmenybių ugdymą suteikiamas 2011 metų geriausio VU dėstytojo vardas.

Rektorius

Profesorius Benediktas JUODKA

2011 m. gruodžio 22 d.

1 Comment

  1. Kristina
    2011-12-24    

    Profesorius Juozas Ruževičius tikrai vertas pačių geriausių žodžių. Kalbu iš asmeninės, magistrantūros studijų, patirties, nors jas baigiau jau prieš 2 metus.
    Iki šiol džiaugiuosi prisiminus prof.Ruževičiaus paskaitas, kurių metu su mumis buvo bendraujama greičiau kaip su kolegomis, o ne studentais. Gavome ne sausą informaciją, o naudingą patirtį, kurią tikiu, ir šiandien daugelis iš mūsų grupės, gali panaudoti praktinėje, darbinėje, veikloje. Ar gali būti geresnė patirtis studijų metu?
    Linkiu profesoriui kuo geriausios kloties ir išmintingų studentų!
    KKV magistrantė Kristina

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *