Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Mieli EF bendruomenės nariai – studentai, dėstytojai, darbuotojai, absolventai/alumnai – kviečiame Jus apsilankyti KOKYBĖS VADYBOS magistro studijų programos internetinėje svetainėje (www.kv.ef.vu.lt) kurioje, tikimės, Jūs rasite naudingos informacijos ir sau.

Naujojoje Svetainėje teikiame informaciją apie programą, jos vertinimus bei tobulinimo ir koregavimo veiksmus, detalesnę dėstytojų dosjė, jų ir magistrantų mokslines publikacijas, vadovėlius, mokomąsias knygas, konspektus ir kitus metodinius leidinius, užsienio vadybos guru naujausius straipsnius ir kt. Internetinėje svetainėje mielai talpinsime Jūsų atsiliepimus, pastabas ar siūlymus Kokybės vadybos magistro programos tobulinimui, studijų kokybės gerinimui viso Universiteto mastu.

Dalinsimės EF kokybininkų (dėstytojų ir magistrantų) „užuniversitetinės“ veiklos akimirkomis, pasiekimais, pomėgiais. Tikimės, kad ši internetinė svetainė sutelks kryptingesnei veiklai ir bendrų tikslų siekimui ne tik esamus Kokybės vadybos magistrantus, bet ir būsimus bei buvusius įvairių laidų Kokybės vadybos programos absolventus, kokybės vadybos disciplinas studijuojančius studentus ir visus besidominančius produktų, paslaugų, veiklos, organizacijų, asmens, gyvenimo, valdžios ar valstybės kokybe.

Tikėtina, kad ilgainiui mūsų internetinė svetainė telks ir palengvins komunikavimą ir su visos šalies kokybės verslo ir akademine bendruomene, o svetainės versija anglų kalba (www.kv.ef.vu.lt/en) palengvins tarptautinių mokslinių ir akademinių ryšių plėtotę ir produktyvų bendradarbiavimą. Pirmosios kregždės jau pasirodė – internetinėje svetainėje jau gautos kelios dešimtys užklausų ar sveikinimų iš Švedijos, Vokietijos, JAV, JK, Singapūro, JAE, Rumunijos, Italijos, Prancūzijos ir kitų šalių universitetų.

Ši svetainė dar labai jauna, ilgainiui ji tobulės, turtės jos turinys. Tad nuoširdžiai priimsime Jūsų konstruktyvią kritiką ir siūlymus, kaip tobulinti šią svetainę, gerinti studijų kokybę ir akademinę veiklą bendrai.

Nuoširdžiai dėkoju Kokybės vadybos magistro programos administratorei Julijai Šarupičiūtei už atliekamą titanišką ir išskirtinai kūrybišką darbą savarankiškai kuriant, plečiant ir palaikant šią internetinę svetainę.

Mes, EF kokybininkai, šioje internetinėje svetainėje įsipareigojame puoselėti ir plėtoti KRYŽMINĮ ALTRUIZMĄ – tai yra dalijimąsi su kitais savo žiniomis, patirtimi, kūrybinės veiklos rezultatais, gerosiomis akademinės ir konsultacinės veiklos praktikomis ir kt. Kodėl? Glaustas atsakymas glūdi didžiojo gruzinų mąstytojo, poeto ir, matyt, kokybininko Šota RUSTAVELI ypatingai prasmingoje sentencijoje:

«Что Ты прятал, то пропало. Что Ты отдал, то – Твое»…

“Ką Tu paslėpei – prapuolė. Ką atidavei – liks Tau”…

“What you had hid – that is lost. What you had given – that is yours”…

«Ce que vous aviez caché  est perdu. Ce que vous aviez donné demeure en vous»…

(JR vertimas)

Linkiu visiems šios internetinės svetainės lankytojams
KOKYBIŠKO GYVENIMO PILNATVĖS
Naujaisiais 2011 metais !

Nuoširdžiai,

Prof. Juozas RUŽEVIČIUS

VU EF KOKYBĖS VADYBOS magistro programos studijų komiteto pirmininkas

Europos Kokybės mokslų akademijos Mokslo tarybos narys

Kokybės profesionalų tarptautinės gildijos tikrasis narys

EUN.TQM ir EMP.TQM Akademinės Tarybos narys

El.paštas: juozas.ruzevicius@ef.vu.lt ;

Tel. (darbo): 2366155; Tel. (mobilus): +370 686 09710

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *