Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Kokybės vadybos programos vadovas prof. dr. Dalius Serafinas visuotinio Lietuvos mokslininkų sąjungos (LMS) susirinkimo metu išrinktas į LMS tarybą

Sveikiname Kokybės vadybos programos vadovas prof. dr. D. Serafiną tapus Lietuvos mokslininkų sąjungos nariu (http://lms.lt/lms-taryba/).

Profesoriaus Daliaus Serafino tikslas LMS taryboje – inicijuoti ir įgyvendinti socialines proveržio inovacijas, apjungiant mokslo, verslo ir viešojo sektoriaus žinias, išmintį ir patirtį siekiant aukštesnių gyvenimo kokybės standartų Lietuvoje.

Profesorius kartu su tarpuniversitetine mokslininkų grupe ir SVV atstovais yra parengę Socialiai orientuotos žaliosios ekonomikos nacionalinį projektą, kuris jau pateiktas LR Vyriausybei ir susijusioms ministerijoms, taip pat projekto idėjos yra pristatytos Hansa parlamento prezidentui, Tarptautinės profesionalų gildijos renginiuose, š. m. gruodžio 12 dieną projektas bus pristatytas Sakartvelo (Gruzija) centrinės valdžios ir savivaldos atstovams.

Socialiai orientuotos žaliosios ekonomikos projektą remia SVV Taryba, Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacija, LR Žemės ūkio rūmai, Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacija, Lietuvos meno kūrėjų asociacija, LMS.

Prof. dr. Dalius Serafinas kviečia Lietuvos mokslininkus, verslininkus, NVO atstovus ir jų asociacijas jungtis prie Socialiai orientuotos žaliosios ekonomikos įgyvendinimo veiklų, tapti LMS, ar Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos, ar kitos NVO organizacijos nariais.

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *