Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

PAPILDOMAS PRIĖMIMAS į nuolatines ir ištęstines KOKYBĖS VADYBOS MAGISTRO studijas

Nuo 2017 m. rugpjūčio 16 iki 27 d. vyks PAPILDOMAS PRIĖMIMAS į nuolatines ir ištęstines Kokybės vadybos magistro studijas Vilniaus universitete.

priemimas 2017

 

 

Nuolatinių studijų lietuvių ir anglų kalbomis trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.30 val.

Ištęstinių studijų lietuvių kalba trukmė 2 metai; paskaitos vyksta šeštadieniais, tad šioje programoje gali studijuoti ne tik vilniečiai, bet ir atokiau nuo sostinės Lietuvoje ir užsienyje gyvenantys ar dirbantys asmenys.

 

Į visų formų Kokybės vadybos magistro programas konkurso tvarka priimami ekonomikos, verslo ir vadybos bei kitų krypčių universitetinių studijų bakalaurai ir magistrai.

Kitas kryptis (pvz., tikslieji, humanitariniai, biomedicininiai mokslai ir kt.) baigusiems pretendentams reikalinga ne mažiau kaip 30 kreditų iš verslo ir vadybos studijų programų pagrindinių ar jiems artimų dalykų.

Į ištęstinės studijas LENGVATINĖMIS sąlygomis gali stoti bet kurias universitetinių studijų kryptis (įskaitant ir tiksliuosius, humanitarinius, biomedicininius ir kt. mokslus) baigusieji pretendentai, turintys ne mažesnę kaip 2 metų profesinę patirtį (stažą) KOKYBĖS VADYBOS srityje. Šiuo atveju NEREIKALAUJAMA turėti 30 kreditų iš ekonomikos ir vadybos disciplinų (remiantis stojančiojo pateiktu dokumentu, pažymą (Nr. 4) apie profilinę patirtį, išduoda Ekonomikos fakulteto priėmimo komisija).

 

Papildomo priėmimo į VU magistrantūros studijas terminai 2017 m.:
http://www.vu.lt/kviecia/images/15_papildomo_priemimo_terminai_2017_v01_tvirtinimui.pdf

 

Plačiau apie kokybės vadybos magistro studijų programą: http://www.kv.ef.vu.lt/lt/

 

Stojančiuosius į Ekonomikos fakultetą konsultuoja ir stojantiesiems reikalingas pažymas (Nr.2, Nr.3, Nr.4) išduoda Daiva Budrienė (Saulėtekio al. 9, II rūmai, 202 kab., tel. (8-5) 219 3231, el. paštas ).

Susidomėję galimybe studijuoti VU EF Kokybės vadybos magistrantūroje gali kreiptis ir el. paštu: roma.adomaitiene@ef.vu.lt

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *