Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Vroclovo ekonomikos universiteto dėstytojas dr. Piotr Rogala skaitė paskaitas Vilniaus universitete

2016 m. lapkričio 15-18 dienomis Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete pagal Erasmus programą viešėjo dr. Piotr Rogala – Vroclovo ekonomikos universiteto (Lenkija) Kokybės ir aplinkosaugos vadybos katedros docentas. 20161118_185450Vizito metu dr Piotr Rogala skaitė paskaitas bakalauro ir magistrantūros studijų studentams iš įvairių Vilniaus universiteto fakultetų. Paskaitų temos buvo: “Visuotinės kokybės vadyba: evoliucija, esmė ir perspektyvos – subjektyvus požiūris” ir “Naujasis ISO 9001: 2015 standartas – galimybės ir grėsmės”.
20161117_150347

 

Kaip pripažino dr. Piotr Rogala, “Dalyvavimas dėstytojų mainuose pagal Erasmus programą yra įsimintina patirtis ir puiki galimybė susipažinti su kitų universitetų praktika. Vertingiausia man buvo dėstyti kitakalbiams studentams, besidomintiems tais pačiais kokybės vadybos aspektais, kaip ir aš.

 

Lenkų lektorius su Ekonomikos fakulteto Vadybos katedros darbuotojais aptarė bendradarbiavimo mokslinių tyrimų ir studijų programų įgyvendinimo galimybes.
20161117_150712Jis taip pat dalyvavo susitikime su Ekonomikos fakulteto prodekane prof. Aida Mačerinskiene, kuriame buvo pasidalinta gerąja abiejų universitetų praktika bei aptarta ryšių tarp Vilniaus universiteto ir Vroclavo ekonomikos universiteto plėtotė.

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *