Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Sveikiname su pasauline Kokybės diena!

Vilnius, 2014 m. lapkričio 13 d.

Print

Mieli KOKYBININKAI, KOLEGOS, GERBIAMIEJI,

Jungtinių Tautų Organizacija, pripažindama išskirtinę KOKYBĖS svarbą visose profesinės veiklos ir gyvenimo srityse, 1989 m. paskelbė PASAULINĘ KOKYBĖS DIENĄ (World Quality Day), kuri švenčiama kiekvienų metų lapkričio mėnesio antrosios savaitės KETVIRTADIENĮ.

Tad šių metų  lapkričio 13 dienaPasaulinė Kokybės Diena, kurios devizas šiemet – „Kartu kurkime kokybės pasaulį“, o lapkričio 10-16 dienosEuropos Kokybės Savaitė, kurios devizas – „Winning through Quality“.

Kokybės savaitė yra puikus metas priminti savo darbuotojams ir kolegoms apie kokybės ir kokybės profesionalų vaidmenį organizacijoje, o kokybės strategams, mokslininkams ir praktikams – apžvelgti nuveiktus darbus, pasiektus rezultatus, pasidalinti su kitais savo veiklos ir kokybės užtikrinimo sėkmės istorijomis bei jų modeliais ir pasisemti naujų idėjų.

Kelias į kokybę, veiklos tobulinimą ir tobulumą yra permanentinis ir longitudinis bei nelengvas. Tačiau kokybė, veiklos veiksmingumas prasideda nuo labai paprastų ir nedaug kainuojančių dalykų, ir visų pirmanuo pagarbos ir meilės vieni kitiems – pavaldiniams, kolegoms, darbuotojams, klientams, bendruomenei ir visuomeneiKokybė – tai supratimas, kad būtent MŪSŲ DARBUOTOJAI, MŪSŲ STUDENTAI yra svarbiausi mūsų klientai…

Tad nuoširdžiai sveikinu Jus šios visiems mums svarbios dienos proga ir linkiu Jums PATRAUKLIOS ir EMOCINĮ bei DVASINĮ pasitenkinimą teikiančios JŪSŲ veiklos KOKYBĖS, o asmeniškai JUMS kiekvienam, JŪSŲ kolegoms ir artimiesiems lai likimas dovanoja VISUOTINĘ KOKYBIŠKO GYVENIMO PILNATVĘ.

Šios šventės proga keliu virtualų tostą:

  • už šį sveikinimą gavusias MOTERIS – visapusiško tobulumo MODELIUS,
  • už šį sveikinimą gavusius VYRUS – globalus mąstymo ir racionalios įžvalgos asmenybes,
  • JUS VISUSnuolat teigiamą energiją spinduliuojančius LYDERIUS…

Taigi būkime sėkmingi ir laimingi ne tik Kokybės savaitę, Kokybės dieną, bet ir visada ir visur!

 

Pagarbiai,

Profesorius Juozas RUŽEVIČIUS

Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultetas; juozas.ruzevicius@ef.vu.lt

 

 

 

P.S. Pora pastebėjimų, minčių:

“Not being able to see any quality problem is itself a problem” .Shigeru Mizuno

“The starting point for quality improvement is to recognize the need”. Masaaki Im

 

 

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *