Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Kokybės vadybos magistrantų pasiekimai

Sveikiname Kokybės vadybos programos 2012 m. absolventę Aureliją Žėkienę, kurios magistro darbas tema Socialiai atsakingų investicinių fondų plėtros galimybių Lietuvoje tyrimas“ buvo įvertintas II-ja vieta nacionaliniame magistro darbų konkurse vadybos tematika. Šį konkursą organizavo Lietuvos mokslo ir technikos draugijų asociacija ir Lietuvos vadybos draugija. Konkurso tikslas yra skatinti jaunuosius aukštųjų mokyklų absolventus drąsiau ir kvalifikuočiau gilintis į vadybos problematiką, įgytas mokslo žinias galimai plačiau ir efektyviau diegti į vadybos praktiką.

Šio magistro darbo vadovas prof. Juozas Ruževičius pažymėjo, kad A. Žekienės atliktas sisteminis mokslinis tyrimas yra naujas bei aktualus tiek teoriniu, tiek ir taikomuoju aspektais. Šio darbo aukštą vertę ir jo rezultatų plačią sklaidą patvirtina  autorės 4 mokslinės publikacijos (jų tarpe Lietuvos mokslo tarybos pripažįstamuose žurnaluose) atlikto tyrimo tematika bei darbo rezultatų ir įžvalgų pristatymas dvejose užsienyje vykusiose tarptautinėse konferencijose ir seminare socialiai atsakingo investavimo strategams.

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *