Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Sveikinimai Kokybės vadybos absolventei tapus profesore!

Sveikiname mūsų Kokybės vadybos 2019 metų absolventę  magistrę dr. Sandritą ŠIMONYTĘ, neseniai tapusią Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesore. Linkime sėkmės !!!

Sandrita Šimonytė

VU EVAF  Kokybininkų komanda.

2019 m. birželio 14 d.

Taip pat dalinamės absolventės atsiliepimu apie Kokybės vadybos studijų programą:

„Esu laiminga pasirinkusi KOKYBĖS VADYBOS magistro programos studijas Vilniaus universitete, kurios viršijo mano lūkesčius. Dveji metai prabėgo akimirksniu, nors jie nebuvo lengvi. Dėka profesionalių ir geranoriškų dėstytojų, pavyko pasiekti puikių rezultatų. Studijos išsiskiria savo inovatyvumu, šiuolaikišku požiūriu į mokymąsi, kuris skatina ieškoti ir rasti rūpimus atsakymus. Svarbu tai, kad gautas žinias galima iš karto pritaikyti ne tik savo profesiniame, bet ir kasdieniniame gyvenime.

Nuoširdžiai dėkoju ir linkiu KOKYBĖS VADYBOS magistro programos puikiam dėstytojų kolektyvui sėkmės ugdant KOKYBININKŲ šeimą!”

Pagarbiai,

Sandrita Šimonytė

Biomedicinos mokslų daktarė, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorė, VU Kokybės vadybos programos magistrė, 2019

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *