Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

2016 m. magistro darbų gynime – kokybės mokslo ir praktikos dialogas

Šiemet Kokybės vadybos programos magistro darbų gynimas vyko neįprastai – pirmą kartą Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos (LKVIA) iniciatyva į gynimą buvo pakviesti stipriausi verslo ir viešojo sektoriaus kokybės ir inovacijų profesionalai – LKVIA nariai. Šis žingsnis itin svarbus kaip studijų įprasminimas suteikiant magistrantų moksliniams atradimams pritaikomumo kokybės vadybos praktikoje, o kokybės profesionalams – kaip galimybė susipažinti su naujausiomis teorinėmis įžvalgomis ir kokybės mokslo vystymosi tendencijomis.

Europos socialinio fondo agentūros Kokybės užtikrinimo ir kontrolės skyriaus vedėja p. Asta Rakštelienė pasidalino įspūdžiais iš 2016 m. Kokybės vadybos programos magistro darbų gynimo:

Visų pirma, noriu nuoširdžiai padėkoti LKVIA, kad suteikėte galimybę sudalyvauti magistrų tezių gynime. Man buvo labai įdomu išgirsti magistrų tezių pristatymus įvairiomis kokybės vadybos temomis, buvo smagu pajausti, kokie klausimai šiuo metu yra „ant bangos“. Taip pat mane nustebino tai, kad studentai, atlikdami mokslinius tyrimus, vadovaujasi ne tik įprastomis apklausomis, bet ir drįsta atlikti eksperimentinius tyrimus. Dalis studentų įžvalgų ir komisijos narių pasisakymų buvo labai naudingi, turintys ir praktinį atspalvį. Manau, kad tam tikras idėjas galėsiu realizuoti ir savo darbe. Smagu, kad magistrantų darbai bus patalpinti internete, nes į tam tikras idėjas bei modelius norėtųsi įsigilinti labiau. Tuo pačiu norėčiau paminėti, kad buvo tikrai labai smagu išgirsti, kad dalis studentų  savo darbus jau yra publikavę moksliniuose žurnaluose, skaitė pranešimus mokslinėse konferencijose.  Taigi, dar kartą labai ačiū ir sėkmės Jums!

 

 

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *