Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

Sveikiname VU EF SMD konferencijos nugalėtojus ir nacionalinės konferencijos pranešėjus-kokybininkus!

????????????????????????????????????

Foto: www.ef.vu.lt

2015 m. lapkričio 24 d. vyko Ekonomikos fakulteto SMD mokslinė konferencija. Džiugu, kad konferencijos ekspertų komisija geriausiais pripažino du KOKYBĖS VADYBOS magistrančių pranešimus:

VAIDOS BERNOTAITĖS (II k., dieninės studijos) pranešimas „ISO 22000 standarto diegimo problemos, motyvai ir nauda“ Apskaitos ir standartų sekcijoje pripažintas geriausiu – užėmė PIRMĄJĄ VIETĄ.

SEVERINOS LAZDAUSKIENĖS (II k., dieninės studijos) pranešimas „Application of Lean management system for the improvement of the bank activity“ Verslo procesų ir jų valdymo sekcijoje užėmė ANTRĄJĄ VIETĄ.

Sveikiname Vaidą ir Severiną!!! Jūs dar kartą patvirtinote, kad kokybininkai – visur geriausi…

2015 m. spalio 22 d. vyko  Nacionalinė mokslinė-praktinė konferencija “Lietuvos ekonomikos augimo ir stabilumo strateginės kryptys”. Joje kartu su Lietuvos ir užsienio universitetų profesūra kaip lygūs su lygiais mokslinius pranešimus skaitė ir publikavo straipsnius šie KV programų magistrantai:

IEVA KAZLAUSKIENĖ (II k., dieninės studijos) – pranešimas VARTOTOJŲ PASITENKINIMAS MEDICININĖS   LABORATORIJOS PASLAUGOMIS;

AUŠRA SIMONAVIČIENĖ (II k., šeštadieninės studijos)pranešimas SAVĘS ĮSIVERTINIMO KOKYBĖS VADYBOS MODELIŲ ANALIZĖ IR JŲ TAIKYMO YPATUMAI MAŽOSE IR LABAI MAŽOSE VERSLO ĮMONĖSE;

MAŽENA PAŠKOVSKA (II k., dieninės studijos) – pranešimas ELEKTRONINĖS PREKYBOS INTERNETO SVETAINIŲ KOKYBĖS VERTINIMAS.

JOANA PRIBUŠAUSKAITĖ (II k., dieninės studijos) – minėtai konferencijai parengė mokslinį straipsnį DIRBANČIŲ MOTERŲ IR NAMŲ ŠEIMININKIŲ GYVENIMO KOKYBĖS SUVOKIMO IR VERTINIMO YPATUMAI.

SIMONA ASTRAUSKAITĖ (II k., šeštadieninės studijos ) parengė mokslinį straipsnį KOKYBĖS VADYBOS INTEGRUOTO METODO DIEGIMO LIETUVOS VIEŠAJAME SEKTORIUJE GALIMYBIŲ TYRIMAS, kuris priimtas publikavimui recenzuojamame mokslo žurnale „Issues of Business and Law“ (2015, Vol. 9).

 

Sveikiname IEVĄ, AUŠRĄ, MAŽENĄ, JOANĄ ir SIMONĄ!!! Jūs esate mūsų kokybės šviesuliai…

Džiaugiamės, kad KV programos magistrantai mokslinėje veikloje yra produktyviausi ne tik Ekonomikos fakulteto, bet ir viso Universiteto magistro programų tarpe.

Linkime visų KV programų ir kursų magistrantams sėkmės mokslo tyrinėjimuose (BDP1, BDP2, MD) ir studijose.

EF dėstytojų-kokybininkų vardu,

 

Prof. Juozas RUŽEVIČIUS

2015 m. lapkričio 26 d.

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *