Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas / Vilnius University, Faculty of Economics and Business Administration

VU EVAF Kokybės vadybos Magistro studijos – jūsų gyvenimo kokybės šuolis

Nuo 1997 metų iki dabar keli šimtai Kokybės vadybos magistrų įsitvirtino savo organizacijose kaip pripažinti vadovai, verslininkai, mokslininkai ir kokybės profesionalai ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinėse organizacijose.

Palaikydami nuolatinius ryšius su savo absolventais, mes žinome, kad baigus Kokybės vadybos magistro studijas atsiveria plačios galimybės dirbti mėgiamą darbą ir nuolat tobulėti.

Kokybės vadybos magistrai dirba organizacijų, padalinių vadovais, sėkmingai vysto savo verslą, yra pripažinti kokybės ekspertai, pageidaujami versle ir viešajame sektoriuje.

Dalis Kokybės vadybos magistrų pasirinko mokslo kelią – dalis magistrų įstojo į doktorantūrą ir VISI sėkmingai apsigynė disertacijas kokybės vadybos tema, o dabar dirba universitetuose lektoriais, docentais, profesoriais.

Kokybės vadybos programa ir jos teikiamos žinios yra pripažintos tarptautiniu lygiu:

  • Kokybės vadybos magistrai dirba tarptautinėse kompanijose užsienyje ir Lietuvoje;
  • Kokybės vadybos programa akredituota maksimaliam 6 metų laikotarpiui;
  • Pasauliniame Eduniversal reitinge pagal 2021 m. rezultatus tarp kokybės vadybos krypties programų ši magistro programa užima 15 vietą pasaulyje https://www.best-masters.com/ranking-master-quality…, gaudama aukštą 3 žvaigždučių įvertinimą!

Stojimas į VU EVAF Kokybės vadybos Magistro studijų programą jau prasidėjo: https://www.evaf.vu.lt/magistranturos-studijos/kokybes-vadyba#apie

Studijų formos
• Nuolatinės studijos anglų kalba: trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.45 val.
• Ištęstinės sesijinės studijos lietuvių kalba: trukmė 2 metai; paskaitos vyksta šeštadieniais ir vieną kartą per savaitę vakare nuo 17:45 val., tad šioje programoje gali studijuoti ne tik vilniečiai, bet ir atokiau nuo sostinės Lietuvoje ir užsienyje gyvenantys ar dirbantys asmenys.

Iki greito susitikimo –

prof.dr. Dalius Serafinas

VU Kokybės vadybos magistro programos vadovas

Lietuvos mokslininkų sąjungos pirmininkas

tel. +370 687 76262

No Comments Yet

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *